• Projektoverblik

  Appen giver mulighed for at holde styr på hvor langt man i sine projekter.

 • Maskemarkør

  Opret forbindelse til maskemarkøren og se når du er nået til næste trin i din opskrift.

 • Infiknit

  Nogen gange skal det bare være simpelt. Infiknit kan bruges når du skal tælle, men ikke følger en bestemt opskrift.

1 af 3

Strikkeprocessen

Når du strikker med MagKnit kan du følge med i din strikkeprocess når du går ind på det valgte projekt.

Her får du et overskueligt billede med en proceslinje, der opdateres løbende. Når du skal lave udtagninger på eks. hver 4. pind vil skærmen deles ind i flere sektioner, og markere hvor du befinder dig i opskriften, så det let og overskueligt bliver illustreret.

Opskrifter

Strikkeopskrifter behøver ikke være fyldt med forkortelser. Med MagKnit får du en ny og simplere måde at læse opskrifter på. Du ser kun det antal omgange, indtagninger, mv. der skal strikkes for din valgte størrelse, og der er altid fokus på det skridt du er nået til i opskriften.

Med eller uden markør

MagKnit app'en fungerer også uden vores automatiske strikkemarkør. Vælg blot "Manuel indtastning", så får du adgang til både Infiknit og vores opskrifter.

 • Byg din egen opskrift

  Selvom vi løbende tilføjer flere opskrifter til app'en, har du selv muligheden for at indtaste de projekter du er i gang med. På den måde kan du benytte MagKnit til alle dine projekter!

 • Omgange eller cm

  Ved at indtaste din strikkefasthed kan MagKnit omregne et antal centimeter til det antal omgange du skal strikke. Det gør det enkelte at overføre eksisterende opskrifter til app'en.

 • Let og overskueligt

  Giv dine egne opskrifter en genkendelig farve, så du let kan skelne dem, når du har indtastet mange i app'en.

1 af 3